Källtorpsvägen 16, 2tr

Näsbypark, Täby kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Parkentrén i Näsby park
Om föreningen
Avgift
4 221 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
52 885 kr/m²

Med ett mycket centralt läge i Näsbypark finner ni denna härliga och moderna tvåa med balkong i bästa möjliga solläge i områdets lugnaste och mest insynsskyddade del. Planlösningen på dessa lägenheter är mycket uppskattad då den är väldigt social och går att möblera på flera olika sätt. Säljaren har på bästa sätt utnyttjat lägenhetens moderna och snygga detaljer för att skapa ett stilrent och mysigt hem.
Lägenheten ligger nära natur och kommunikationer, samt det mycket uppskattade badet i Centralparken som många i området går till för sommarens morgondopp.

Näsby park är ett av Täbys populära bostadsområden. Här har du närheten till naturen precis utanför dörren. För dig som gillar att motionera finns utegym, gratis tennisbana, hund- och lekparker. Här finns också gott om vackra promenadstråk vid slottsparken eller längst med Stora Värtan. Sommartid kan man bada vid Norskogsbadet som är ett bassängbad eller vid Näsaängsbadet. På promenadavstånd finns Näsby park Centrum och Täby Centrum med allt man behöver så som mataffär, apotek, butiker samt restauranger och café. Med en promenad på 700 m under motorvägen tar du dig till buss som går in till Stureplan på ca 18 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Marcus Hermanson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Marcus Hermanson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
0736554915