Kommande

Nordviksberg 214 A

Nordviksberg, Tjörn Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Nordviksberg 2
Om föreningen
Avgift
3 699 kr/mån
Driftkostnad
5 880 kr/år
Kommande

Välkommen till en fräsch och rymlig tvåa i trivsamma Nordviksberg, en nyare del av Skärhamn med närhet till allt man kan önska. Nyuppförda villor och bostadsrättsföreningar samsas i en skön harmoni och klättrar utmed bergskanten. Härifrån har man fantastisk utsikt över arkipelag, obruten horisont och förbipasserande fartyg. Området är lugnt och skönt och det är lätt att trivas, gammal som ung. Promenadavstånd till både naturen med bad och båtliv, shopping, service, skolor och kommunikationer. Även Styckets Bageri ligger i perfekt avstånd för att snabbt och lätt inhandla frallor till helgfrukosten eller bästa eftermiddagsfika.

Invändigt finns kök och allrum i god harmoni och med öppen plan, tyst och svalt sovrum med skjutdörrsgarderob, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Samtliga ytskikt är i så gott som nyskick och de väggarna är ljusmålade och på golven ligger ekparkett. Praktisk klinker i hall och badrum. Hela lägenheten erbjuder vattenburen golvvärme som också ingår i avgiften.

Sammanfattningsvis en lägenhet som bjuder på allt ett modernt boende förväntas ge och med därtill; såsom smakfulla material, öppna ytor, förråd och inte minst en härlig utsikt!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södra Bohuslän

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.