Noachsgatan 14A

Norr/Centrum, Eskilstuna Se på karta

1 150 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 7, hiss finns
Byggår
1960
Förening
BRF Nåldynan 1 o 2
Om föreningen
Avgift
2 121 kr/mån
Driftkostnad
3 080 kr/år
Pris/m²
28 049 kr/m²
Antal besök
4 041
Dagar på Hemnet
25

2 rum och kök om 41 kvm med fin fri utsikt från den inglasade balkongen! Bostaden är högt belägen i huset på våningsplan 6 helt fri från insyn. Praktiskt originalkök som fräschats upp och rymlig matplats. Stambytt och helkaklat badrum med utrymme för egen tvättmaskin. Välskött förening med stabil ekonomi med betyget A+. Centralt läge med kort gångavstånd till Stadsparken, centrumkärnan, högskola och tåg.

Brf Nåldynan 1 & 2 är en mycket välskött förening med låga månadsavgifter där Januari dom senaste åren varit avgiftsfri! Bekvämt boende i fastighet med automatdörrar, hissar, rymliga entréer och parkerings- och garageplatser intill fastigheten. Stammar, tak och fönster mm. är bytta och installerade solpaneler bidrar till miljövänlig och kostnadseffektiv elförsörjning! Bredband via Telia. Grön innergård med nyanlagda gemensamma uteplatser bland vackra blommande planteringar. Bra tvättmöjligheter med tvättrum, torkrum och torktumlare samt mangelrum.

Här bor du attraktivt och lugnt med närhet till grönområden i Stadsparken och Slottsbacken. I närheten ligger även Balsta Musikslott där det ordnas olika musikevenemang och man möjlighet att spela med likasinnade. I området finns stora ytor för fotboll och annan idrott. På vintrar anläggs skidspår så fort snön kommer. Nyligen anlagda Balsta Våtmarkspark för fågelintresserade med fina promenadstråk via kurviga grusvägar och broar över fågelbadet. I omgivningen finns flera mataffärer, konditori, pizzerior, busshållplats och lekplatser. Skola och förskola något kvarter bort. En fin promenad eller cykeltur över ån leder till centrum.

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling