Cederströmsgatan 1

Norr, Helsingborg Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1943
Förening
BRF Lilla Halalid
Om föreningen
Avgift
3 972 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
43 017 kr/m²
Antal besök
1 636
Dagar på Hemnet
5

Nu ges tillfälle att förvärva denna välplanerade tvåa om 58 kvm på tredje våning med balkong som har en fantastisk sundsutsikt, välkomna till Cederströmsgatan 1!

Från att ni stiger in i bostaden möts ni av en ljus och rymlig hall som börjar med ett fint klinkergolv som sedan övergår till det fina, genomgående vinylgolvet. I anslutning till hallen finner man det modernt helkaklade badrummet med dusch, wc och kommod. Vidare in i lägenheten finner ni det öppna vardagsrummet med mycket ljusinsläpp och även utgång till balkongen med utmärkt sundsutsikt. Perfekt för en bra start på dagen med ett gott morgonkaffe och att avsluta dagen ute på balkongen är en obeskrivlig känsla, en känsla ni kommer förstå när ni väl är där på plats. Det charmiga sovrummet erbjuder platsbyggda garderober och bra yta för både säng och skrivbord. En väl genomtänkt planlösning där man har sovrummet och köket är på samma sida av bostaden vilket möjliggör att de privata rummen inte blandas med de sociala umgängesytorna.

På Norr bor man med sundet och stadens puls på gångavstånd, ett fantastiskt läge! Det är cirka 150 meter ner till havet och det tar inte många minuter att promenera till centrum. Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med busshållplatser och gångavstånd till stationen/färjan. Härligt att bara kunna gå ner och sätta sig på en trevlig restaurang och njuta av Helsingborgs breda utbud eller koppla av på Gröningen och ta ett dopp i havet.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.