Drottninggatan 53A

Norr, Helsingborgs kommun Se på karta

3 195 000 kr

3 395 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
1936
Förening
BRF Hilltorp Södra 1
Om föreningen
Avgift
3 351 kr/mån
Pris/m²
49 922 kr/m²

Välkommen till denna mycket stilfullt renoverade funkistvåa på attraktiv adress med närhet till allt som underbara Norr har att erbjuda. Den moderna planlösningen och de exklusiva materialvalen går stilfullt hand i hand med den funkischarm som väl bevarats

En kombination av rustika brädgolv och exklusiv fiskbensmönstrad ekparkett pryder golven. Väggarna är genomgående släta och målade. Köket är svart med släta luckor och erbjuder en komplett maskinpark med tex induktionshäll med inbyggd fläkt och vinkyl. Den sociala delen skiljs av från sovrummet via en industriglasvägg som skapar ett öppet ljusflöde under dagtid och enkelt skapar ett mysigt sovrum när det behagas. Helkaklat badrum som renoverats i samband med stambyte.

Som bosatt på denna adress är det alltid nära till hela stadens utbud. Shopping i både stora och små butiker på gågatan finns runt knuten. En fika på kaféer i både traditionell och modern anda är alltid nära. Norra hamnen, Fria bad och Gröningen ligger ett stenkast från porten och lockar med allt från salta havsdopp till kulinariska upplevelser. För rekreation och motion styrs stegen mot landborgspromenaden och Pålsjö skog alldeles bakom.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Carl Ljunglöf för bokning av visningstid.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg Norr

Kontakta mäklaren

Carl Ljunglöf

Bjurfors Helsingborg Norr
Mäklare Carl Ljunglöf, Bjurfors Helsingborg Norr
0739206696