Tågagatan 17

Norr, Helsingborgs kommun Se på karta

1 890 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1,5 av 4, hiss finns ej
Byggår
1887
Förening
Riksbyggen BRF Fides 13
Om föreningen
Avgift
3 446 kr/mån
Driftkostnad
5 640 kr/år
Pris/m²
45 000 kr/m²
Antal besök
2 310

I Helsingborgs äldst bevarade kvarter på det högt eftertraktade Norr ligger denna unika lägenhet, ett hem att finna lugnet mitt i stan. Bostaden utstrålar vardagslyx och föreningens privata innergård ger sannerligen känslan av en egen trädgård. Det är utan tvekan en av Helsingborgs absolut finaste & trevligaste innergårdar. Lägenheten i sig är lugn och harmonisk som med sin tilltagna takhöjd och genomgående ljusinsläpp ger en fantastisk känsla som bör upplevas på plats.

Här har varje yta sin alldeles egna funktion med gedigna materialval, där planlösningen är kvadratsmart och yteffektiv. Sovrummet är insynsskyddat med en egen klädkammare. Vardagsrummet i fil är mycket ljust och hemtrevlig, takhöjden är generös och fönsterpartierna mot Tågagatan bidrar med tidstypiska attribut från byggåret under sent 1800-tal. När du lagar mat i köket kan du öppna fönsterpartierna till kv.Fides välkända innergård, som en lummig park direkt intill bostaden. Även förvaringen är generös utan att ge avkall på varken estetik eller boyta. Närheten till de salta morgondoppen i havet, skogen via landbordspromenaden och stadskärnan med sitt rika restaurangutbud gör denna lägenheten till en riktig citypärla.

Brf Fides är en förening med 76 lägenheter och 5 lokaler. Föreningen fördelar sig i 11 byggnader och omfattar hela kvarteret där en gemensam innergård huserar, lummig och mycket trevlig. Utan tvekan Helsingborgs absolut charmigaste innergård!

Mer information finns på vår hemsida.
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Alexander Larsson för visning!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Alexander Larsson

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Alexander Larsson, 3etage Fastighetsmäklare
073-5955772

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.