Norra skjutbanegatan 20C

Norra Haga, Västerås kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,6 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1961
Förening
BRF Västhaga nr 12
Om föreningen
Avgift
4 100 kr/mån
Driftkostnad
3 800 kr/år
Pris/m²
15 017 kr/m²

Välkomna till denna fräscha tvåa om nästan 60 kvadratmeter, belägen på populära Norra Skjutbanegatan. Här erbjuds ni en mycket ljus och välplanerad lägenhet med bra storlekar på alla rum. Genomgående fräscha ytskikt och stilrena materialval. Väl tilltagen och härlig inglasad balkong med öppningsbara fönsterpartier som tidigarelägger och förlänger sommaren. Välkomnande och luftig hall. I hallen finns en praktiskt klädkammare med plats för avhängning och förvaring. Rymligt kök med plats för matgrupp. Sovrum med plats för säng och sängbord. Rymligt vardagsrum med vacker ljusinsläpp från fönsterparti och med utgång till den inglasade balkongen.

Välskött och stabil förening där bland annat kabel-TV, internet (100/100 mbit/s) och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. Inom föreningen finns tillgång till bastu, solarium, gym, hobbyrum, cykelrum och barnvagnsförråd. I källaren finns tillhörande förråd och tvättstuga.

På Norra Haga bor man bekvämt med matbutiker och restauranger i närheten. Intill fastigheten vid Lugna gatan finns närmsta busshållsplats som går till Västerås centralstation och Västerås City. Gång och cykelavstånd till Stenby med bland annat matbutik, apotek, systembolag, padelhall, aktivitetscenter och gym. I närområdet ligger även Malmabergs centrum där det finns restauranger och matbutik. Närhet till Finslätten, Hälla och Västerås sjukhus.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Västerås

Kontakta mäklaren

David Berg

Mäklarringen Västerås
Mäklare David Berg, Mäklarringen Västerås
0709-41 45 31

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.