Nyproduktion

Lamellvägen 2

Norra Kajen, Oskarshamns kommun Se på karta

1 760 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 7, hiss finns
Förening
BRF Hamnparken i Oskarshamn
Om föreningen
Avgift
4 056 kr/mån
Pris/m²
26 667 kr/m²
Nyproduktion

Försäljningen av första etappen i skapandet av denna nya stadsdel, Brf Norra Kajen med sina 23 bostadsrätter, blev en omedelbar succé. Nu är det dags för försäljningen av den andra etappen, Brf Hamnparken. Här kommer vi kunna erbjuda er 26 unika lägenheter i spannet mellan 61-154 kvm som fördelas mellan 2-4 rok. Lägenheter präglas av öppna och ljusa ytor. Gedigna materialval och valfrihet att påverka din lägenhet genom fyra olika designlinjer för både kök och duschrum. Allt detta i kombination med en fantastisk utsikt, ett attraktivt läge och väl tilltagna balkonger och uteplatser innebär ett boende långt utöver det vanliga.

Lägenheterna i Brf Hamnparken kommer ha preliminär inflyttning under kvartal två 2024.

Med bara 10 minuters promenad till stadskärnan och med bekvämligheter som skola, fritids, livsmedelsaffär och flera restauranger skapar vi nu ett unikt boende med havet som granne. En blomstrande Hamnpark och närhet till flera av Oskarshamns arbetsplatser gör området kring Norra Kajen till en perfekt plats att bo och tillbringa sin fritid på. Utsikten över staden, Badholmen, Gotlands-färjan och gästhamnen sätter pricken över i:et.

Priserna på lägenheterna är fasta så i försäljningsarbetet tillämpar vi "först-till-kvarn-principen".

Ambitionen är att genom nybyggnationer, knyta samman området Norra Kajen med centrum­kärnan. Detaljplanen rymmer bland annat hyres­- och bostadsrätter, trygghetsboende, kontor, familjecentral och restaurang.

Området har redan idag stora kvaliteter. Här finns familjecentral, kontor och populära Malkars gym. Möjligheterna till rekreation är stora och området erbjuder padelbanor, lekplats, fotbollsplan, innebandyrink och basketplan.

Läs mer om bostaden
Pontuz Löfgren AB

Kontakt

Marcus Lönnbom

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Marcus Lönnbom, Pontuz Löfgren AB
0702221753