Henrik gjutares gata 30B

Norrmalm, Skövde kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1955
Förening
Riksbyggen BRF Skövdehus nr 9
Om föreningen
Avgift
4 724 kr/mån
Driftkostnad
3 360 kr/år
Pris/m²
16 729 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på Henrik Gjutares gata 30B! Här har vi genomgående fräscha ytskikt och ljusa ytskikt, där vi redan i hallen möts vi av stilrena toner med ett ljusgrått laminatgolv tillsammans med ljusgrå väggar. Direkt till vänster hittar vi köket, även detta med bra arbetsyta på dubbla köksbänkar, plats för bord och stolar intill fönstret och bra utrustning som bland annat diskmaskin. Vardagsrummet i lägenheten är väl tilltaget med plats för såväl stor soffgrupp, tv med tv-möbel och matsalsgrupp. Stilrena ytskikt även här som enhetligt flyter vidare från hallen in hit med ljusgrått golv tillsammans med ljusgrå väggar. Utgången till balkongen i söderläge ger också ett härligt ljus till hela rummet! Mitt emot vardagsrummet hittar vi ett sovrum med bra storlek och riktigt bra förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober med grått golv tillsammans med en härligt mörk grön ton på väggarna. Slutligen har lägenheten också ett helkaklat badrum i riktigt fräscht skick med bland annat takdusch och fräsch inredning!

Bostadsrättsföreningen RBF Skövdehus nr 9 är en trevlig förening med bland annat ett spa man kan boka. Dessutom finns hiss i denna byggnad, så våning tre ger alltså bra utsikt från balkongen utan att tvinga dig att ta några jobbiga trappor.

Så om du vill ha en riktigt trevlig lägenhet med fräscha ytskikt, helkaklat badrum och balkong i söderläge: Då har du hittat rätt!

Denna lägenhet förmedlas med försprång, vilket innebär att visningsdatum ännu ej är bestämt. Kontakta mig gärna för mer information om du är intresserad av lägenheten!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Victor Koinberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Victor Koinberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
0703-32 74 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.