Kommande

Borgargatan 4A

Norrtälje stad - Grind, Norrtälje Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58,9 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1969
Förening
BRF Häggen
Om föreningen
Avgift
3 869 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
21 222 kr/m²
Kommande

Notera att denna bostad är ett Försprång® vilket innebär att bostaden snart är till salu. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om lägenheten! Fotografering av lägenheten kommer att ske inom kort och bilderna kommer därefter att publiceras i denna annons. Annonsen kommer även att uppdateras med mer information om lägenheten.

Snart kommer denna hemtrevliga två att läggas ut till försäljning. Här bor ni högst upp i huset vilket ger en fin blick över Norrtäljeviken, Grindskogen och öppna gröna ytor. I väst hittar ni den trevliga inglasade balkongen som solen når vid 12-tiden under sommaren och skänker ljus och värme hela kvällen. Från bostaden har ni mindre än 100 m till närmaste busshållplats som dagtid har avgång var 20:e minut till Norrtälje Busstation. För den som uppskattar att promenera så finns det trevliga strövområden genom Grindskogen bort mot Lindholmens Naturreservat och den nya strandpromenaden mot Norrtäljes stadskärna. I området finns även mysiga grillplatser, fikabord på gården och goda förutsättningar till båtliv vid den välskötta Grindbryggan.

Lägenheten är i behov av uppfräschning och renoveringar samtidigt som mycket av den ursprungliga charmen är bevarad. Det kommer att finnas möjlighet till ett snabbt tillträde för den som önskar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.