Hurtigs gata 105

Nyby Gård, Uppsala Se på karta

1 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Nyby Gård
Om föreningen
Avgift
3 687 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
28 952 kr/m²
Antal besök
2 434
Dagar på Hemnet
12

Välkomna till en rymlig bostadsrätt med radhuskänsla som ligger inbäddad mellan innergård och grönskande allmänning! Entréhall med avhängningsyta bjuder in till bostaden, från denna når ni hallen med goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet är stort med flertalet garderober, plats för dubbelsäng samt arbetshörna och läckert fönsterparti mot gården. Fullt utrustat kök med skåpinredning i vitt, bra arbetsytor och rejäl matplats invid fönster. Det helkaklade våtutrymmet är modernt inrett med mosaikdetaljer, kommod, dusch och tvättmaskin. Utöver den goda förvaringen i bostaden finns det även ett externt förråd om ca 10 kvm på innergården.

Bostaden är i överlag mycket gott skick med renoverat våtutrymme, nymålade väggar i behagliga kulörer och genomgående parkettgolv med klinker i entrén för bästa komfort.

Insynsskyddad, härlig uteplats i västerläge fångar upp eftermiddags samt kvällssolen och bjuder på vy över den intilliggande allmänningen. Slå er till ro i ett skönt möblemang och njut av solen under bar himmel. Vid sämre väder och kallare årstider kan du fortfarande njuta av den egna trädgården genom att slå dig till ro i uterummet med infravärme, platsbyggt möblemang, markis och öppningsbara fönster.

Bostadsrättsföreningen med stabil ekonomi där även bredband ingår i avgiften. Det finns gott om parkeringsmöjligheter, många tvättstugor att nyttja, en samlingslokal, två bastur med enkla träningsverktyg, en övernattningslägenhet, cykelrum och soprum med sopsortering. Bostadsområdet är mycket lugnt med stora grönytor och flertalet möbelgrupper. Barn från kringliggande bostadsområden vallfärdar gärna hit till de välutrustade lekplatserna. Bo ett stenkast från allt ni kan önska er; välsorterad mataffär, förskolor samt skolor upp till högstadieålder, fotbollsplan, härliga rekreationsområden med bl a Gamla Uppsala högar i fokus som bjuder på vacker natur, utegym samt historia, bra pendlarläge för bilburna, gott om allmänna kommunikationer och en rask cykeltur från Uppsalas stadskärna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala