Lidnersgatan 11 - FAST PRIS

Nyby, Uppsala kommun Se på karta

1 995 000 kr

1 895 000 kr +5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1972
Förening
BRF Kastellberget
Om föreningen
Avgift
3 677 kr/mån
Driftkostnad
1 500 kr/år
Pris/m²
32 705 kr/m²

Här bor du med hög livskvalité i ett barnvänligt och naturnära område. Lägenheten om 61 kvm är belägen i markplan med uteplats där du kan avnjuta härlig kvällssol. Vardagsrummet är ljust och sovrummet har garderober med fin för förvaring av kläder, ytterligare förvaring finns i klädkammare som nås från hallen. Köket har matplats för 4-6 personer och goda arbetsytor. Fräscht badrum och välkomnande entré. Förrådet hittar du på samma våningsplan i trapphuset.

Lägenheten är en del av en mycket omtyckt förening Brf Kastellberget med låg belåningsgrad och flera gemensamhetslokaler som övernattningsrum, sophus och tvättstugor. Lummiga innergårdar som är gjorda för aktiviteter, du har lekplatser och föreningens medlemmar har tillgång till en tennisbana. I månadsavgiften ingår både värme, vatten, TV och hushållsel.

I Nyby, ett område där det finns fina grönytor och parkområden bor du med ett bekvämt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. Gång- och cykelavstånd till närservice i såväl Heidenstams Torg som Gränbystaden. Pendlarläget för dig som ska till Stockholm eller Gävle är optimal då påfarten till E4:an ligger lättillgängligt, även goda kommunikationer för dig som åker buss. För dig som uppskattar vacker natur, bra möjlighet till löpning eller sköna promenader väntar Röbospåret vid Gamla Uppsala högar. Som boende här har du också bekväm närhet till flertalet sportanläggningar.

Tack för att du anmäler dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Madelene Norberg

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Madelene Norberg, Svenska Mäklarhuset Uppsala
0705554289

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.