Topeliusgatan 4

NYBY, Uppsala kommun Se på karta

1 550 000 kr

1 695 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 8, hiss finns
Byggår
2005
Förening
Riksbyggen BRF Zacharias
Om föreningen
Avgift
4 242 kr/mån
Pris/m²
25 620 kr/m²

~Fast pris~ Kontakta mäklaren för bokad visning. På Topeliusgatan 4 finns denna tvåa på 60,5 kvadratmeter till försäljning. Belägen på andra våningen finner du en ljus och öppen lägenhet med stora fönsterpartier åt tre väderstreck. Bostaden har en öppen planlösning och fina parkettgolv genomgående i lägenheten förutom i det helkaklade badrummet med tvättmaskin. Vardagsrummet är lättmöblerat och inbjudande, härifrån nås även den stora balkongen med utsikt över villaområdet och det det lummiga grönområdet. Det rymliga sovrummet har en inbyggd garderob, om detta inte skulle räcka till finns klädkammaren som ytterligare förbättrar förvaringsutrymmena.

Brf Zacharias är en stabil och välskött förening. En av fördelarna med att bli medlem här är att varje bostad garanteras en parkeringsplats och källarförråd. Varm- och kall vatten, tillgång till tvättstuga, Tele2 :s grundutbud på Tv, bostadsrättstillägg och fasta avgiften på hushållsel. Föreningen har en samlingslokal med gästrum med tre sängar. Det finns även en trevlig trädgård som möbleras efter säsong.

I Nyby bor man nära vacker natur och parker men samtidigt nära Uppsalas båda centrum. Gränby Centrum med tillhörande butiker har allt för hela familjen; dagligvaruhandel, klädesbutiker, bio och gym är bara några exempel. Intill Nyby finns påfarten till E4:an vilket är väldigt uppskattat av bilpendlarna. För den sportintresserade finner du IFU Arena några få minuter bort. Uppsala City når du snabbt och enkelt tack vare områdets goda bussförbindelser. Vid Träffpunkt Nyby bedrivs det bland annat seniorverksamhet med olika program varje månad där juli månad har erbjudit bland annat boule, musikquiz och gym.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Lucas Håkansson

Riksmäklaren
Mäklare Lucas Håkansson, Riksmäklaren
0702702360