Rådhusgatan 61 B

Odenslund, Östersund Se på karta

1 250 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Byggår
1944
Förening
BRF Gäddan nr 1 u.p.a.
Om föreningen
Avgift
2 809 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år
Pris/m²
24 510 kr/m²

Mycket trevlig lägenhet på söder som är smakfullt renoverad och erbjuder högt i tak som ger en härlig rymd och atmosfär. Här kommer ni garanterat att trivas i det nya moderna köket samt det stora vardagsrummet som har fantastiskt ljus och utgång till balkong med utsikt mot Storsjön.

Inbjudande nytt kök från -19 som har plats för matbord vid fönster mot innergården. Här kommer ni att trivas och med glädje tillaga middagar med era vänner. Bra förvaringsutrymmen i skåp och lådor sam nya vitvaror. Vardagsrum med härlig rymd där ni har gott om plats för både favorit soffa, fåtölj och skrivbord. Här har ni möjlighet att umgås med både släkt och vänner. Balkong mot söder med utsikt mot Storsjön. Rymligt sovrum med bra förvaring. Renoverat badrum med duschvägg och tvättmaskin. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni strategiskt med gång- och cykelavstånd till allmän service, stadens puls, Jämtlands gymnasium och universitetet. Ett av Östersunds trevligaste konditorier som även serverar lunch finns inom 50 meters avstånd från bostaden. Flera busslinjer stannar i anslutning till bostaden.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB