Kobbarnas Väg 5

Olskroken, Göteborg Se på karta

2 880 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Byggår
1943
Förening
BRF Väduren 3
Om föreningen
Avgift
3 347 kr/mån
Driftkostnad
1 680 kr/år
Pris/m²
44 308 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga och renoverade tvårummare i högt läge med gott om ljusinsläpp. Bostaden är välrenoverad sedan 2018. Då skapade man även en ny planlösning och flera väggar revs ner.
Här finner man ett smakfullt kök i vitt utförande. Det ges en given plats för matsalsbordet för minst sex personer för stora sociala sammanhang. Luftigt vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för soffgruppen samt två stora fönster med fri utsikt. I bostadens sovrum finns det gott om utrymme. Här finner man även utgången mot bostadens balkong med kvällssol. Lägenheten erbjuder goda förvaringsutrymmen via två inbyggda garderober samt både vinds- och källarförråd.
För den som önskar två sovrum finns möjlighet att ändra planlösningen, se den alternativa planskissen och fråga gärna mäklaren om mer information.
Föreningens goda tekniska- och ekonomiska status förstärker intrycket. Gemensam uteplats med grillmöjligheter. Låg avgift och hiss i huset. Föreningen håller på att göra om två rum i källaren till övernattningsrum som kommer stå klara våren 2020.

Gångavstånd till centrala Göteborg och Olskrokstorget runt hörnet med sitt stora utbud av service; torghandel, mataffär, frukthandel, blomsterbutik och apotek. I de närliggande kvarteren finns även bra restauranger och caféer. Från både Olskrokstorget och Redbergsplatsen går flertalet spårvagnar och buss. Det går även att promenera, alternativt cykla till Avenyn. På bekvämt cykelavstånd är även den rofyllda Delsjöterrängen belägen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Visningstider

  • 6
    apr
    Imorgon kl. 18:15–18:45
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.