Kobbarnas väg 7

Olskroken, Göteborgs kommun Se på karta

2 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1943
Förening
BRF Väduren nr 4
Om föreningen
Avgift
3 244 kr/mån
Driftkostnad
12 120 kr/år
Pris/m²
45 273 kr/m²
Antal besök
1 241

Belägen i den populära och fridfulla stadsdelen Olskroken, erbjuder denna bostad det bästa av två världar - lugn och ro samtidigt som du har stadens puls och service inom räckhåll.
Med sina 55 kvadratmeter är denna funkisbostad välplanerad och full av naturligt ljus från stora fönsterpartier. Den stora öppningen mellan kök och vardagsrum skapar det perfekta sällskapsrummet där du kan förbereda middagen och samtala med gästerna vid matsalsbordet. Köket är modernt och välutrustat och här finns gott om förvaring. Det rofyllda sovrummet har gott om plats för såväl dubbelsäng som förvaring som sker i skjutdörrsgarderob. Precis utanför det stilfulla badrummet finns ett extrautrymme som idag används som kontorshörna.

Passa på att bosätta er i en förening lika gammal som huset själv. Tack vare låg belåning och ett välskött hus erbjuds medlemmarna här en trygg ekonomi i föreningen med låg månadsavgift. Tidstypiska detaljer från husets byggnad har bevarats genom renoveringarna och bidrar med en charmig estetik. Djupa fönsternischer i natursten, luftig takhöjd, stora funkisfönster och raka linjer som skapar lättmöblerade ytor. På baksidan av huset gömmer sig en fin innergård med planteringar och grillmöjligheter. Med 2 minuters promenad ligger Olskrokstorget med allt från färska grönsaker, fisk, blommor och delikatesser men också goda kommunikationer till såväl innerstan som natursköna områden öster om Göteborg. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Frida Dexell

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Frida Dexell, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-400 98 16

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.