Kommande

Oppeby Gård 27

Oppeby, Nyköpings kommun Se på karta

995 000 kr

935 000 kr +6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1969
Förening
BRF Stallet Oppeby
Om föreningen
Avgift
4 166 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
15 794 kr/m²
Kommande

Välkomna till Oppeby gård 27 och denna fina tvårummare på hörna! Lägenheten ligger bekvämt en trapp upp och är i ett gott skick. Helkaklat, renoverat badrum. Balkong i sydväst-läge. I månadsavgiften till bostadsrättsföreningen ingår vatten, uppvärmning, bostadsrättstillägg, grundutbud TV och hushållsel. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är alltså hemförsäkring och internet/extra tv-kanaler.

Välskött Riksbyggenförening om totalt 276 lägenheter i storlekar från 1 rum och kök upp till 4 rum och kök. I trappuppgångarna finns det ett närförråd till varje lägenhet och i en byggnad per gård finns tvättstuga samt ytterligare ett förråd. På denna gård finns tvättstugan på gaveln till Oppeby gård 33-39. Vid den första gården finns också föreningens gästlägenhet, samlingslokal och motionsrum med bastu. I föreningen finns det också garage, carportar och parkeringsplatser, samtliga med kösystem, dessutom gästparkeringsplatser och gratis 24-timmars-parkeringplatser. Bostadsrättsföreningen har en lång lista över utförda renoveringar och förbättringar, pågående just nu är en takrenovering och innan dess gjordes en ombyggnation av föreningens garage och parkeringsytor.

Läs gärna mer på bostadsrättsföreningens hemsida: http://stalletoppeby.se/ för mer information.

I Oppeby har man nära till allt man kan behöva. I området finns en välsorterad ICA-butik, konditori, pizzeria samt skola och förskolor. Fina naturområden finns nära intill med flera trivsamma promenadsträckor. Cykelavstånd in till centrala Nyköping med det stora utbud vad gäller service, restauranger, gym mm. som finns där!

Varmt välkomna att visa intresse så återkommer vi med mer information gällande tidsplan, visningar mm!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Joakim Nilsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Joakim Nilsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0768772243

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.