Prostvägen 2

Almby, Örebro kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
HSB BRF Mälaren i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 493 kr/mån
Pris/m²
27 431 kr/m²

Med attraktivt läge i populära Almby - perfekt placerad mellan Örebro Universitet och city - finns denna rymliga och prisvärda gavellägenhet! Det fria gavelläget med fönster i tre väderstreck ger dessutom ett fantastiskt ljusflöde.

Välkommen in! Bostaden ligger perfekt placerad i fastigheten, endast en trappa upp. Här erbjuds ett boende med smart välplanerad planlösning, rymliga sociala ytor, sovrum, bra förvaringsmöjligheter, stilrent och väl utrustat kök samt ett generöst badrum.

HSB brf Mälaren är en välskött och populär förening med låg belåning. Vidare har föreningen bastu, cykelförråd, ett hobbyrum, övernattningsrum samt en underbar innergård med grillplats och stora grönytor.

Lägenheten är belägen i en av Örebros mest populära stadsdelar. Här finns närhet till det mesta man kan önska sig! Lägenheten ligger i närhet till Örebro Universitet och med cykelavstånd till såväl Örebro stadskärna som USÖ. På gångavstånd finns även flertalet restauranger, gym, matbutiker, fik och apotek. Närhet finns också till flertalet grönområden med många fina promenadstråk och löpspår. För den sportintresserade finns dessutom närhet till såväl idrottsanläggningen Behrn Arena, Örebro city Golf som Sörbybacken.

Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Peter Aziz

Bjurfors Örebro
Mäklare Peter Aziz, Bjurfors Örebro
073-9998893

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.