Björkmansgatan 8

Ormesta, Örebro kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Disponentparken 3
Om föreningen
Avgift
3 154 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
42 308 kr/m²

Ormesta, en juvel för den som söker en harmonisk balans mellan stad och natur. En plats där stadens puls byts ut mot naturens lugn, men där du ändå har nära till all tänkbar service och kommunikation. Det är den optimala boplatsen för dig som vill njuta av en lugnare miljö, utan att avstå stadslivets bekvämligheter. Med endast några kilometers avstånd till stadskärnan, direktbuss till centrum och natursköna omgivningar som oset naturreservat, är Ormesta lika delar stad och natur. Oavsett om du är student, yrkesverksam eller bara söker en lugn reträtt från stadens brus, erbjuder Ormesta med sin närhet till universitetet, flera idrottsanläggningar och den charmiga Tybble centrum, allt man kan behöva.

På Björkmansgatan 8 finner du ett hem där varje detalj är genomtänkt. Ljuset flödar in genom stora fönster i det öppna vardagsrummet, vilket inte bara framhäver rummets elegans utan även bjuder in till den rymliga balkongen. Föreställ dig en morgon där de första solstrålarna väcker dig, eller en kväll av reflektion med de sista värmande strålarna. Köket, signerat HTH, kombinerar väl stil och funktion. Den höga standarden återspeglas i allt från vitvaror till inredning. Badrummet är helkaklat och har en kombimaskin installerad. Och när natten faller blir sovrummet din lugna fristad, där smart förvaring bakom skjutdörrar kombinerar enkelhet med elegans.

Läs vidare om bostaden, område omkring och kika på bostadsbilderna under annonsens olika flikar. Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri hjälper dig vidare i processen.

Läs mer hos mäklaren
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Maja Nyman

Wallenstedt Fastighetsmäkleri
Mäklare Maja Nyman, Wallenstedt Fastighetsmäkleri
0708401362