Edövägen 7F

Orminge Centrum, Nacka, Nacka kommun Se på karta

2 250 000 kr

1 995 000 kr +13 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Kolet
Om föreningen
Avgift
2 793 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
53 571 kr/m²

ACCEPTPRIS 2 250 000 KR. Välkommen hem till denna trivsamma tvåa i centrala Ormninge. I lägenheten finner du ett charmigt kök som ger gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Det smakfulla köket har en öppen planlösning mot vardagsrum, som skapar en härlig rymd in till bostaden. I vardagsrummet finns det gott om plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang, perfekt för social gemenskap. Klädkammaren ger dig gott om förvaringsmöjligheter, som även kan användas som arbetsrum. Lägenheten bjuder på ett badrum med kombinerad tvättmaskin & torktumlare.

Huset och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson och uppförs av den kunniga byggpartnern Lindbäcks. Huset är välbyggt och yteffektivt med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

En jämn ström av bussar tar dig enkelt till Slussen på ca 20 min, flera av dessa passerar även Nacka Forum som har ett mycket stort utbud av restauranger och butiker. De så kallade motorvägsbussarna går ca var fjärde minut under rusningstid. Skolor och barnomsorg finns inom det i det närmaste bilfria Västra Orminge, på bekvämt gångavstånd.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka

Kontakta mäklaren

Fatos Cetinkaya

SkandiaMäklarna Nacka
Mäklare Fatos Cetinkaya, SkandiaMäklarna Nacka
072-1800182