Krongårdsringen 32

Örnäset, Luleå Se på karta

745 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Byggår
1954
Förening
Riksbyggen BRF Krongården
Om föreningen
Avgift
5 263 kr/mån
Pris/m²
10 643 kr/m²

Stor 2:a som ursprungligen varit en 3:a. Bostaden har genomgående planlösning vilket ger ett bra ljusflöde från två väderstreck, generös takhöjd och bra förvaring. Helkaklat badrum med golvvärme. Matplats, sovrum och vardagsrum är väl tilltagna och lättmöblerade. Trivsam matplats med fönster mot gården, Diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Brf Krongården är attraktivt belägen med närhet till det mesta, föreningen har en lugn och skyddad innergård, närhet till busshållplats, promenadavstånd till Luleås stadskärna samt direkt närhet till Örnäsets centrum. I centrum intill finns bland annat livsmedelsaffären Coop och restaurang. I området finns även en park och flertalet promenadstråk.

Bostadsrättsföreningen förvaltas av Riksbyggen och har fått goda betyg för sin ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, el och bostadsrättsförsäkring. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av tvättstuga, gym, hobbyrum, bastu och relax samt samlingslokal. Förråd tillhörande lägenheten finns i husets källare. Bilplats med motorvärmarstolpe finns för nuvarande ledigt.

Välkommen att kontakta oss för mer information och om privat visning önskas!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå