Margaretha Krooks gata 4, 4 tr

Örnsberg/Aspudden, Stockholm Se på karta

3 000 000 kr

2 795 000 kr +7%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Ja
Hiss
Hiss finns
Byggår
2012
Förening
BRF Havsörnen i Örnsberg
Om föreningen
Avgift
2 930 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
61 224 kr/m²

LÄGENHETEN SÄLJS MED ACCEPTERAT PRIS! RING FÖR PRIVAT VISNING!

Badrocksavstånd till Mälaren - Högt upp i huset med balkong i sydväst - Öppen planlösning - Hög och modern standard - 250 meter till T-bana som tar dig till T-Centralen på 15 min

Välkommen hem. Nu börjar ditt nya liv. Från balkongen som vetter i sydväst kan du njuta av sprudlande solsken stora delar av dagen och kvällen. Inne väntar 49 ytterst välplanerade kvadratmeter med hög och modern standard i kök och badrum samt genomgående ekparkett som golvbeklädnad. Det är öppen planlösning där kök och vardagsrum knyts ihop effektivt för matlagning och umgänge med nära och kära. Sovrummet är rymligt och med plats för stor säng och detta kryddas med utmärkta förvaringsmöjligheter i lägenheten.

Stor och välskött brf med stark ekonomi och som äger sin mark. Trevlig innergård som endast disponeras av föreningens medlemmar. Det finns garage i huset med bl a. elplatser, parkeringsplatser utomhus samt en gästlägenhet.

Följ den lummiga slingan genom skogen till badbryggorna vid Hägerstenshamnen och inled varje dag med ett svalkande dopp eller njut av solnedgångarna från klipporna.

I Örnsberg/Aspudden bor du i lugnt område med närhet till ett levande centrum med både restauranger, inredningsbutiker, caféer, blomsteraffär samt kort promenad både till populära Aspuddsparken. Här finns allt för att klara av vardagen men också kunna njuta av helgen. T-banan tar dig in till City på en kvart. Hoppa på cykeln och du är inne vid Hornstulls puls på 10-12 minuter!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö