Älvsåkersgränd 11

Östbergahöjden, Stockholm Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Ättegrenen 2
Om föreningen
Avgift
3 638 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
33 246 kr/m²
Antal besök
1 755
Dagar på Hemnet
8

Jag kan stolt presentera områdets absolut finaste 2:a där planlösningen har optimerats för att nyttja varje kvm lägenheten har att erbjuda. Nu har du möjligheten att lägga vantarna på denna fantastiska bostad i toppskick med lyxiga färg/material-tillval i ett av områdets absolut bästa läge.

Stort och exklusivt badrum som inger hotellkänsla med sina materialtillval i form av mörk marmor från golv till tak i kombination med de extremt läckra gulddetaljerna. Badrummet är en klass för sig själv och måste verkligen upplevas live! Rymligt och stilrent renoverad kök med lyxiga tillval, lättmöblerat vardagsrum med en modern öppen planlösning mot köket vilket tillåter ljuset flöda fritt i bostaden. Genomgående och påkostad (Bjelin) 1-stavekparkettgolv i bostaden. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Från sovrummet når du även ut till den soldränkta balkongen i fritt läge som erbjuder en harmonisk vy över grönska.

En lägenhet som verkligen måste upplevas!

- Lyxigt badrum med exklusiva materialtillval i form av marmor från golv till tak!
- Välplanerad kök med moderna materialtillval.
- Modern och öppen planlösning.
- Balkong i sydväst-läge med fri utsikt.
- Rätt att nyttja ytan utanför entrédörren- egen uteplats.
- Inga trösklar i lägenheten.

På trivsamma Östbergahöjden bor ni lugnt och skönt, med citypulsen på ett bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, butiker och restauranger. För dig som är fysiskt aktiv så finns det mycket att välja mellan, bland annat: Årsta Golfs driving range, tennisbanor, fotbollsplaner, ute gym och rackethall.

Stabil Brf med låga avgifter som även innehar mycket dolt kapital i form av hyresrätter, hela 8(!) stycken. Bra kommunikationer i form av bussar (precis utanför porten) som tar dig vidare mot knytpunkterna Liljeholmen, Årstaberg och Gullmarsplan inom loppet av 10 minuter. T-bana är planerad att byggas!

Östbergahöjden är ett undervärderat tillväxtområdet där mycket kommer att ändras inom snar framtid. Det planeras att bygga upp mot 2.500 ny bostäder, förskolor m.m i området i samband med tunnelbanan vilket leder till att kommunikationen kommer bli betydligt bättre (endast 3 stationen från Fridhemsplan) och området mer attraktivt! Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östberga nästan kommer att växa ihop!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hägersten

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.