Neptungatan 12

Öster Mälarstrand, Västerås kommun Se på karta

2 245 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Porten i Västerås
Om föreningen
Avgift
4 467 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
34 538 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna mycket tilltalande 2:a på attraktiva Neptungatan. Lägenheten karaktäriseras av stilrena och genomtänkta materialval, underbart ljusinsläpp med en balkong i söderläge och ytteligare en inglasad balkong i västerläge samt en genomgående hög fräschör. Utöver detta påträffas även ett rejält allrum i öppen planlösning gentemot köket och dess stilrena materialval, estetiskt tilltalande badrum med tvättmöjligheter samt en välkomnande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter.
Föreningen har även en mängd olika faciliteter såsom relaxavdelning med bastu, gym och yogarum som ingår i avgiften och bokas enkelt via föreningens hemsida. Föreningen har även en härlig innergård, övernattningslägenhet, festlokal och bilpool (en elbil som får nyttjas fritt av föreningens medlemmar).
Mycket eftersökt läge på Öster Mälarstrand och ett stenkast ifrån härliga promenadstråk längs Mälaren. I närområdet finns det även matbutiker, allmänna kommunikationer, skola, förskola samt lekparker.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Västerås

Kontakta mäklaren

Darin Kakasor

Bjurfors Västerås
Mäklare Darin Kakasor, Bjurfors Västerås
072-393 46 41

Visningstider

  • 10
    jul
    Sön 10 jul kl. 11:00–11:30
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring mäklaren 072-393 46 41
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.