Ringvägen 31 C

Öster, Nyköping Se på karta

1 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
Riksbyggen BRF Nyköpingshus nr 3
Om föreningen
Avgift
3 885 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
20 982 kr/m²
Antal besök
390
Dagar på Hemnet
1

Lägenhetens läge är fantastiskt med en ljuvlig utsikt över grönområden från bostadens alla fönster. Här bor man mitt i stan men ändå lugnt och fridfullt. Skicket är kanon, under 2019 totalrenoverades samtliga rum utom badrummet. Ett enhetligt grått laminatgolv ligger i lägenheten och samtliga väggar har sobra färger som lirar bra ihop med golvet. Planlösningen är optimal och lägenheten upplevs som rymligare än vad man förväntar sig sett till kvadraten. Med sitt läge högst upp i huset kan man verkligen njuta ostört av sydvästläget på balkongen. Inre reparationsfond om 9 137 kr finns att tillgå.

Lägenheten ligger i en välskött Riksbyggenförening om 24 lägenheter med byggår 1945. Löpande förbättringar för att bevara föreningens hus i gott skick görs årligen. Nyligen har IMD-el införts och ett stängsel satts upp för att rama in gården. I källaren finns föreningens tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Badrummet i lägenheten är förberett för tvättmaskin om man föredrar att tvätta hemma. Varje lägenhet har tillgång till två förråd, ett större på vinden och ett lite mindre i källarplan. Gott om parkeringsmöjligheter i området, det går även att ställa sig i kö för parkeringsplats i bostadsrättsföreningen.

Bostaden vänder sig till dig som söker ett bra och lugnt läge med närhet till centrum, livsmedelsbutiker och all önskvärd service. I närområdet finns förskola och skolor för alla åldrar. För den aktive är närheten till Rosvalla Eventcenter helt klart uppskattat. Samtidigt ett attraktivt läge med kort promenad till hamnen som sommartid blomstrar med mysiga caféer, restaurangutbud samt båtliv. Promenera längs å-promenaden, på piren eller längs med strandpromenaden och njut av vacker omgivning.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att visa intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.