Karlaplan 19 B, 5 tr

Östermalm, Stockholm Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
1973
Förening
BRF Fältöversten
Om föreningen
Avgift
1 701 kr/mån
Pris/m²
100 000 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 1,5:an i mycket omtyckta Brf Fältöversten intill Karlaplan. Lägenheten är på 42 kvm och har ett högt och fint läge mot Erik Dahlbergsallén i söder. Lägenheten renoverades för 5-6 år sedan med bland annat: Nytt kök från Kvik och den maskinella utrustningen enligt följande: spishäll från AEG, ugn från Siemens, diskmaskin från Electrolux, kyl/frys från Siemens och en fin fläktkåpa, kök med matplats för 4-6 personer är öppet mot vardagsrummet som ger både rymd och ljus åt dessa ytor, parkettgolv i hela lägenheten, vägg sattes upp så man fick ett mysigt litet sovrum med måtten 2.4 m (bred) x 2,32 m. Det finns också en rymlig Walk-in closet med måtten 1.73 m x 1.90 m (bredd). Badrummet är kaklat med en våtrumsmatta, badkar, handdukstork, wc och handfat. Takhöjd 2,45 m. Säkerhetsdörr.

Brf Fältöversten är en skuldfri förening med 570 lägenheter, av dessa är ca 29 hyreslägenheter som inbringar stora hyresintäkter till föreningen och säljs vartefter hyresgästerna flyttar!

Uppe i Brf Fältöversten bor du i en lugn och avslappnande miljö med en grönskande privat innergård som erbjuder både lekplatser för barnen och de sociala samlingsplatserna för boende stärker granngemenskapen inom föreningen.
Här bor man i Brf Fältöversten idealiskt ovanpå Fältöverstens trevliga galleria, och gångavstånd till fantastiska Gärdet samt Kungliga Djurgården med bra promenadstigar kring vattnet.
Stockholms stadspuls nås på några minuter genom tunnelbanan eller någon av de många bussarna utanför Karlaplan eller Valhallavägen.

RING FÖR PRIVAT VISNING PÅ 0708-36 96 90 MÄKLARE PETER JOHANSSON

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Stockholms Innerstad