Valhallavägen 174

Östermalm, Stockholm Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Byggår
1939
Förening
BRF Tamburmajoren 7
Om föreningen
Avgift
1 867 kr/mån
Pris/m²
112 375 kr/m²

Välkommen till Stockholms vackraste 2 rum och kök i en solid förening!
Bostaden är totalrenoverad till toppskick av inredningsarkitekt 2019-2020, där man möts av en suverän öppen planlösning med påkostade detaljer och genomtänkta materialval.
Lägenheten har genomgående dimbar belysning som styrs via app och röststyrning och i den platsbyggda bokhyllan finner man bostadens högtalarsystem.

Bostaden bjuder på god förvaring, vitlackerad fiskbensparkett och bevarade originaldetaljer.
Köket i mattsvart och betong ger dig en upplevelse utöver det vanliga med goda arbetsytor samt maskinpark där ingenting saknas. Så som kombitvättmaskin, diskmaskin samt vinkyl för att nämna några.
Det exklusiva sovrummet ger dig hotellkänslan varje dag med heltäckningsmatta, takplafonder, infällda gardiner, och en platsbyggd garderobsvägg.
Vi har även det fantastiska badrummet i microcement och svart tak med industrivägg, samt specialtillverkad kommod i smide och mattsvart takdusch.

Lägenheten bjuder även på en härlig insynsskyddad balkong, där man kan avnjuta solnedgången sommartid. Ett rymligt källarförråd tillhör även lägenheten. I samma fastighet ligger även det populära Valhallabageriet, som är erkänt som ett av Stockholms bästa bageri.

Mycket attraktivt och eftertraktat läge i hjärtat av Östermalm med ett stenkast till Karlaplan där man finner ett rikt utbud av affärer, restauranger och bra kommunikationer.

Ord räcker inte till för att beskriva denna bostad, denna pärla måste upplevas på plats

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB