Montörgatan - lgh - 7

Österplan, Örebro Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58,5 m²
Avgift
3 426 kr/mån
Pris/m²
32 393 kr/m²
Nyproduktion 

Österport är de nya stadskvarteren intill stadsdelen Öster. Nyproducerad lägenhet 2 rok fördelad på 58,5 kvm. Rymlig sällskapsyta mitt i lägenheten med kök/vardagsrum på 28,5 kvm och utgång till rymlig balkong 15 kvm. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, garderober och separat lägenhetsförråd. Preliminär inflyttning tredje kvartalet 2022.

De nya kvarteren kommer bli levande, gröna och stadsmässiga. Mitt i planeras en park som ska kantas av caféer, restauranger och kvartersgårdar. I nära anslutning ligger stadens parker och lummiga trädgårdar. Med centrala Örebro som granne samt universitetet och Hjälmarens naturreservat i nära anslutning bor du med närhet till allt du behöver.

Vår första etapp brf Österäng planeras i den södra delen av området. 68 bostadsrätter med 1 - 5 rok med välutvecklade öppna planlösningar med generösa balkonger. Inredningen är utvald med omsorg och består av gedigna och hållbara material. På de två takterrasserna, på våning sju och tio, kan du njuta av sol och fantastik utsikt över Örebros takåsar. Huset erbjuder också gemensamhetslokal, gästlägenhet och tvättstuga, P-platser finns i p-hus intill.

Avgiftsfritt år till alla som bosparar i HSB och tecknar en lägenhet innan 31 december 2019.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ett informationsmöte!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Örebro