Nyproduktion

Odengatan 2c, 4-1003

Övre bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2023
Avgift
3 725 kr/mån
Pris/m²
46 491 kr/m²
Nyproduktion

I markplan ligger denna två med solig uteplats i söderläge. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall som leder en in i lägenhetens hjärta. Här finns det ett välplanerat och gemytligt kök som skapar en härlig atmosfär ut mot vardagsrummet och uteplatsen. Perfekt för middagar med vänner. Ett stort sovrum på med fönster i västerläge gör att denna lägenhet får fint ljusinsläpp genom alla fönster. Perfekt pendlarläge med endast några få minuters promenad till Norrtälje busstation, med bussar mot Stockholm, Uppsala, Rimbo och Väddö.

En småstadsidyll med gamla anor. Några mil norr om Stockholm ligger Norrtälje, en småstadsidyll med gamla anor. Idag är Norrtälje en perfekt cocktail av småstad, kultur, natur, hav och skärgård.
Husen får lekfulla uttryck - ett exempel på detta ser du på Oasen och Lugnets färgsprakande balkongräcken. Lekfullheten spinner vidare på fasader, takhöjder, färger och entréer som placeras intill gatorna som skapar rum i staden. Intill Baldersgatan anläggs ett torg som erbjuder handel, mat, service och kontor för en levande stadsdel. Mer information om området finns på norrtaljevaxer.se

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakt

Erik Moberg

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Erik Moberg, Mäklarhuset Norrtälje
070-3494835