Fältjägarvägen 28

Prästbordet, Skellefteå kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 649 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
BRF Staffansgården
Om föreningen
Avgift
4 016 kr/mån
Pris/m²
23 730 kr/m²

Söker ni något som skiljer sig från mängden? Med en trevlig planlösning, gott om utrymme och charmiga inslag?
-Då bör ni läsa vidare om just den här bostaden!

Höst upp i huset hittar ni denna pärla till lägenhet.
Placerad på gaveln erbjuder den er ljusinsläpp från hela 3 olika väderstreck och ljuset hittar sig in genom fantastiska fönster placerade i taklutningen. Detta skapar en känsla av rymd och höjer trivselnivån till något utöver det vanliga. Att ni dessutom finner en balkong i direkt söderläge med utgång från både vardagsrum och sovrum gör just den här bostaden än mer unik i sitt slag.

Ni möts av en väl tilltagen hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder direkt till höger samtidigt som ni har möjlighet till annan förvaringsmöbel om det skulle önskas. Till vänster ligger bostadens badrum som är utrustat med badkar och erbjuder möjlighet till egen tvättmaskin då utrymmet redan är förberett för en sådan.
Till höger ligger det öppna och inbjudande köket med en egen öppning in till vardagsrummet. Här finns plats för ett mindre köksbord invid fönsterparti i västläge.

I och med att vardagsrum och kök ligger i direkt anslutning till varandra så erbjuds ni en flexibilitet över hur ni väljer att nyttja de olika utrymmena. Vardagsrummet är väl tilltaget och här rymmer ni både en större soffgrupp samt ett matsalsbord för större sociala sammankomster med vänner och familj. Ljusinsläpp sker dessutom från både söder- och västläge vilket skapar en ljus och trevlig boendemiljö.

Bostadens sovrum är även det rymligt och plats för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord ryms utan svårigheter. Här finns gott om klädförvaring i och med flertalet garderober. Här hittar man också ännu en utgång till den trevliga balkongen i söderläge.
Ytterligare ett plus med den här bostaden är att ni har ett stort extra utrymme i hallen mellan badrum och sovrum. Här kan man utan vidare sätta upp en vägg för att skapa sig ännu ett litet sovrum, eller varför inte unna sig lyxen av en walk-in closet?

Här kan ni bo med direkt närhet till Ica kvantum, härliga promenadstråk och med en kort promenad från centrum.
Ett stenkast från bostaden kan ni även njuta av älvspromenaden och bonnstan.
Ni bor också i en populär och omtyckt förening som erbjuder låg månadsavgift där allt ingår!

Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.
-Ser fram emot att höra från dig!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Linn Sjölin

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Linn Sjölin, HusmanHagberg Skellefteå
0910-400990