Prästslättsvägen 22

Prästslätten, Karlshamns kommun Se på karta

625 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Våning
1 av 6
Byggår
1968-1972
Förening
BRF Karlshamnshus 11
Om föreningen
Avgift
4 376 kr/mån
Driftkostnad
4 920 kr/år
Pris/m²
9 328 kr/m²

Bostadsrätt om ca 67 m² i Prästslätten, hiss finns!

Välplanerad bostadsrätt med enhetligt golv i grå kulör, hall med goda förvaringsmöjligheter. Sovrum med plats för dubbelsäng. Stilfullt badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare (Samsung -22).
Kök med målade luckor och matplats för fyra personer. Vardagsrum med ekstavsparkett och utgång till inglasad balkong med morgonsol. Hiss, förråd, cykelrum och tvättstuga i samma byggnad.

Månadsavgift 4 376 kr (värme, bredband (100/100), tv-kanaler, bostadsrättstillägg)

Trevligt område i nordöstra Karlshamn med naturen inpå knuten, hinderbana och gölarunda. Kort promenadavstånd till tågstationen som förbinder Karlshamn med Malmö/Köpenhamn. Kort promenad in till Karlshamns stadskärna fylld av butiker, restauranger, skärgårdsbåt och mysiga kvarter med kullerstensgator. I Karlshamn finns många trevlig utflyktsmål med sandstränder, skiftande natur med öppna fält, djupa skogar och Sveriges sydligaste skärgård.
Från Ronneby går direktflyg till Stockholm.

Karlshamns största bostadsrättsförening som erbjuder aktiviteter för bostadsrättsinnehavare. Avtal med lokalt hotell när gäster kommer på visit.
Från 2017-2019 utfördes en stor upprustning av byggnaderna med bl a byte av radiatorer, installation av fiber, byte av el-ledningar och stambyte.

Välkomna att boka er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Karlshamn

Kontakta mäklaren

Martin Roskvist

Mäklarhuset Karlshamn
Mäklare Martin Roskvist, Mäklarhuset Karlshamn
0454306350