Morkullegatan 78

Råby, Västerås Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1965
Förening
Riksbyggens BRF Morkullan
Om föreningen
Avgift
2 663 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
15 618 kr/m²
Antal besök
1 068
Dagar på Hemnet
10

- Välplanerad 2 rok om 44,5 kvm
- Våning 2
- Insynsskyddat hörnläge
- Stabil förening med låga avgifter
- Goda parkeringsmöjligheter

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a om 44,5 kvadratmeter i hörnläge! På våning två välkomnas Ni av en generös hall med mycket goda avhängningsmöjligheter. Praktiskt kök, stort vardagsrum och ett rogivande sovrum. Här garanteras du mycket ljusinsläpp via flertal fönsterpartier.

Brf Morkullan är känd för sin goda ekonomi, välskött fastighet och låga avgifter där kabel-TV och bredband ingår. Här bor ni med närhet till grönområden, allmänna kommunikationer och Erikslund Shoppingcenter. Boka gärna in dig på en angiven visningstid kom förbi på en titt så berättar jag mer.

Riktlinjer för visning gällande covid-19: För att sprida ut besöken och undvika köbildning ber vi Er vänligen boka in dig/er på en ankomsttid via vår hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online”. Besökare som har bokat ankomsttid får förtur och ej bokade besökare är varmt välkomna i mån av plats. Vi ber er vänligen att komma sällskap om max två personer per anmälan.

Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

  • 26
    jul
    Imorgon kl. 17:30–18:00
    Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid så hjälps vi åt att sprida ut besöken. Boka online på vår hemsida under "visning & kontakt". Varmt välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.