Garvis Carlssons gata 8, vån 1

Råsunda, Solna Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Avgift
1 916 kr/mån
Pris/m²
79 839 kr/m²

Stor ägarlägenhet om 63 kvm med externt förråd. Öppen planlösning, ljusa väggar och fin parkett som genomgår lägenheten. Stor balkong och lättmöblerad ägarlägenhet med plats för den stora sängen i sovrummet!

Endast bokade visningar av denna lägenhet eller övriga. Följ länken nedan för att förfråga om visning för en specifik lägenhet.

- Öppen planlösning
- Stort sovrum
- Externt förråd hör till lägenhet (4 kvm)

Projektets hemsida:
https://peabbostad.se/pokalen/

Ägarlägenhet
Bostäderna säljs som ägarlägenheter, vilket innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan hyra ut den på obestämd tid, pantsätta, belåna och sälja den.
När du köper en ägarlägenhet köper du en del av fastigheten och blir lagfaren ägare av bostaden. Du betalar endast för bostadens värde, precis som när du köper en villa eller ett radhus. Här betalar du inte någon månadsavgift till en bostadsrättsförening. Som ägare av en ägarlägenhet betalar du endast för dina lånekostnader och en mindre avgift till en samfällighetsförening. Samfällighetsföreningen beslutar om hur gemensamma utrymmen som trapphus, fasader och hissar med mera ska skötas.

Fördelar med ägarlägenhet
- Hyr ut till vem du vill och hur länge du vill
- Renovera och bygg om som du vill
- Inga gemensamma lån
- Ingen traditionell månadsavgift

Här bor ni i den omtyckta stadsdelen Råsunda med sitt rika utbud av restauranger, caféer, bageri, livsmedelsbutik och småbutiker. I närheten av lägenheten ligger också Råstasjön med gröna omgivningar och perfekta motionsspår. I Solna Centrum erbjuds ett stort utbud av butiker och service, SF:s biograf finns lite längre upp på Råsundavägen i Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finner ni även Skandinaviens största shoppingcentrum "Mall of Scandinavia". Optimalt läge med endast någon minuts promenad till T-bana Solna centrum, tvärbana och bussar, även kort avstånd till pendeltåg.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna