Västra rävåsgatan 28B

Rävåsen, Karlskoga Se på karta

450 000 kr

495 000 kr -9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Byggår
1963
Förening
BRF Valrossen
Om föreningen
Avgift
3 495 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/år
Pris/m²
8 333 kr/m²

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig. Lägenhetens generösa ljusinsläpp slås man av redan i hallen – här känns det aldrig mörkt och instängt. Lägenheten erbjuder en boyta om 54 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Den optimalt planerade ytan gör att varje kvadratmeter i bostaden kan nyttjas på bästa sätt.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en insynsskyddad och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för ett mindre bord. Från balkongen når du den stenlagda uteplatsen.

Bo med ett av Rävåsens bästa lägen med centrum inom gångavstånd! Nobel med dess idrottsanläggningar ligger en promenad bort och du hittar även Möckeln en bit bort från bostaden. Här finns verkligen allt för dig som vill bo centralt och njuta av det bästa Rävåsen har att erbjuda.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga