Stramaljvägen 19

Riksby, Stockholm Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
BRF Brickbandet
Om föreningen
Avgift
2 911 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
50 882 kr/m²
Antal besök
691
Dagar på Hemnet
12

Varmt välkomna till denna trivsamma och perfekt placerade bostad som genomgående har bibehållna detaljer, mycket ljus via söderläget och ett tidigare renoverat badrum & kök. I köket är vitvarorna nyligen utbytta. Vardagsrummet som ligger i söder har en mycket trivsam balkong emot lugn bakgård och grönska. Det sociala och trivsamma köket med matplats för 4-6 personer är lägenhetens hjärta och har tidigare renoverats. Det rymliga sovrummet har plats för en stor säng samt garderober och nattduksbord. En perfekt och komplett lägenhet med gott om grönska runt omkring!

BRF Brickbandet är en Brommas bästa föreningar men också en av Sveriges största föreningar. En mycket välskött förening med egen personal, extremt låg belåning, bra faciliteter samt mängder av uteplatser och fruktträd i trädgårdarna. Just detta hus har under 2019 fått ny fasad, nytt tak samt bergvärme installerat och stora resurser avsätts ytterligare för att förstärka föreningens redan goda finanser genom att fortsätta med dessa uppdateringar i resterande hus.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Bromma har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Abrahamsberg och Brommaplan med kommunikationer och butiker ligger endast en kort promenad bort och du spatserar med lätta fötter till Lillsjön på några minuter och finner härliga promenadstråk och utegym.

Snabbt tillträde möjligt!

För frågor om bostaden, föreningen eller området, tveka inte att höra av er!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bromma