Ringen 6A

Ringen, Borlänge Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Förening
HSB BRF Ringen i Borlänge
Om föreningen
Avgift
3 309 kr/mån
Pris/m²
17 692 kr/m²

Välkommen till en trevlig lägenhet, två trappor upp i den populära bostadsrättsföreningen Ringen, inte långt ifrån Borlänge centrum. Bostaden har en tilltalande planlösning samt dubbelbalkong med milsvid utsikt.

I lägenheten väntar en hall, vilken angränsar till kök, badrum och vardagsrum. Köket med matplats för 6-8 personer är utrustat med spis, spisfläkt, kyl och frys. Vardagsrummet är ljust och trevligt med utgång till generös balkong mot med tilltalande utsikt. Invid vardagsrummet ligger sovrummet som har ett skyddat läge, garderobsväg och fönster mot balkongsidan. Badrummet är rymligt och utrustat med dusch och wc.

RENOVERINGAR
Nya golv, tapetsering samt garderober i sovrummet. Ny kyl/frys, ugn och diskmaskin. Ny tvättn i badrummet.

FÖRENINGEN & FASTIGHETEN
Brf Ringen stod klart för inflyttning 1 september 1970. Det är fortfarande Dalarnas största flerfamiljshus, bestående av 241 st bostadsrätter med 164 garageplatser. Föreningen har även 64 st parkeringsplatser utomhus att erbjuda sina medlemmar.
I huset finns 4 st stora tvättstugor samt en grovtvättstuga, solarium, bastu, hobbylokal samt ett välutrustat gym. Föreningen har även två övernattningsrum och en festlokal som medlemmarna kan boka för en låg kostnad.

Föreningen kan även erbjuda sina medlemmar bredband genom ett eget datanät och en hög kapacitet som köps in från Bahnhof.
Föreningen har avtal med Telenor om ett basutbud på TV och det finns möjlighet för varje lägenhet att ansluta en digitalbox. Medlemmarna har även möjlighet att via leverantören teckna sig för ett extra TV-utbud som man får betala själv. Grundutbudet betalas av föreningen.

RENOVERINGAR
1999 Stambyte.
2006 Balkonger.
2010 Dränering och isolering av betong stomme.
2013 Sanering av PCB runt alla ytterdörrar.
2014 Byte av ytterdörrar och sanering av PCB i garaget.
2016 Utvändig målning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Dalarna

Kontakta mäklaren

Fredrik Smedman

Bjurfors Dalarna
Mäklare Fredrik Smedman, Bjurfors Dalarna
023-13 330