Mjölnerbacken 32

Rissne / Sundbyberg, Sundbybergs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
1985
Förening
BRF Mjölner 3
Om föreningen
Avgift
2 063 kr/mån
Pris/m²
49 875 kr/m²
Antal besök
97
Dagar på Hemnet
1

Välkommen till denna stilrena och välplanerade tvåa högst upp i huset. Lägenheten har stora fönster vilket ger hela bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummen är väl tilltagna och planlösningen är optimal. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, med gott om plats i både under- och överskåp. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt, balkongen. Balkongen är belägen med fri vy. Här kan ni njuta av många soltimmar tillsammans med vänner och familj. Från vardagsrummet nås bostadens sovrum med gott om förvaring i garderober längst hela väggen. Vidare finner ni ett badrum med kaklade väggar och en välbevarad våtrumsmatta.

Här bor ni i en stabil och välskött förening, Brf Mjölner 3. Föreningen är belägen på adresserna Mjölnerbacken 31–36. Föreningen har en övernattningslägenhet som hyrs ut till föreningens medlemmar.

Mjölnerbacken ligger ett stenkast från Rissne centrum som erbjuder alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Rissne Centrum erbjuder närbutiker, vårdcentral, restauranger och extremt bra kommunikation. Från Rissne Centrum nås Stockholm Central på ca 16 minuter, centrum erbjuder även ett flertal busslinjer. Tvärbanan planeras komma till Rissne centrum 2022 och dras vidare till Ursvik- Kista- Helenelund. Med ca 10 minuters promenad nås Ursviks populära motions- och friluftsområde med sina omtyckta leder och spår som är en del av populära igelbäckens naturreservat. Med ca 40 minuter nås både Råsta- och Lötsjön med sina fantastiska leder och promenadstråk. Vill ni bo i Sundbybergs grönaste stadsdel? Då är Mjölnerbacken något för er.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.