Salarpsbacken 1

Rönninge, Salems kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Pärla Boktorp i Rönninge
Om föreningen
Avgift
3 176 kr/mån
Pris/m²
48 922 kr/m²

Visningslägenhet finns, boka tid med mäklaren. Varmt välkommen till Brf Pärla Boktorp i Rönninge, här uppförs ett spännande och centralt bostadskvarter endast ett par stenkast från pendeltågstationen. Ett fantastiskt bra läge mitt i hjärtat av Rönninge mellan sjöarna Uttran och Flaten. Denna välplanerade 2:a ligger på våning 3 av 4 och har hög standard samt härlig balkong. Låg månadsavgift.

Här blir du den första att bo i trivsam förening med totalt 35 lägenheter i storlekarna 1-3 rok om ca 30-68 kvm. Fyra våningsplan där i stort sett samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Trivsam, lugn och skyddad innergård. Läget är fantastiskt och erbjuder närhet till service, förskolor, skola och mycket goda kommunikationer. Pendeltåget tar dig till Södertälje på ca 10 min och till Södertörns högskola på ca 15 minuter. Lägenheten säljs på ritning med beräknad inflytt oktober 2022.

Se situationsplan, lägenhetsnumrering och materialbeskrivning mm under dokument. Läs mer om projektet och bokningsstatus på projekthemsidan.

Kontakta mäklaren för information kring bokningsprocessen och bokning.

Läs mer hos mäklaren
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

Patrik Alwin

Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
Mäklare Patrik Alwin, Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
0709154888