Nyproduktion

Arne Tiselius gata

Rosendal, Uppsala kommun Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,2 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 5, hiss finns
Avgift
2 515 kr/mån
Pris/m²
41 855 kr/m²
Nyproduktion

Här erbjuds en mycket välplanerad 2:a där varje kvadratmeter används på ett smart sätt.

Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning i garderob. Kök och vardagsrum är här placerat i anslutning till varandra, där plats för både soffa och matplats ges. Från vardagsrummet ges möjlighet att öppna upp dubbeldörrarna till bostadens franska balkong i söderläge. Utöver detta finns sovrum med förvaring i garderober samt fullt utrustat badrum med allt att önska.

Lägenheterna håller en genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkta planlösningar. För dig som bosätter dig i föreningen kommer bland annat ett spa, cykelverkstad, odlingsmöjligheter i växthus och många fler bekvämligheter erbjudas.

Läs mer om projektet och övriga bostäder här: https://linneagarden.com/

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området.

Läs mer om bostaden
Widerlöv