Prefektgatan 8

Rosendal, Uppsala kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Prefekten
Om föreningen
Avgift
2 509 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
49 875 kr/m²
Antal besök
2 190

/ HISS FRÅN MARKPLAN / TVÅ BALKONGER / UNIK PLANLÖSNING / GENERÖS FÖRVARING / DUBBLA BALKONGER /

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna två:a med dubbla balkonger i högt läge. Med sin tillfredställande planlösning, vita väggar samt genomgående parkettgolv har du en enhetlig bostad som ger direkt tillfälle att flytta in, och skapa ditt nya hem enligt tycke och smak. Här har du från två balkonger såväl som stora fönster med obehindrad utsikt både mot grannfasaden samt ut mot gatan i insynsskyddat läge.

Här finner du en modern och välplanerad bostad med efterfrågad planlösning. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning, men med
det smart gjorda val får köket ändå vara sitt eget, med långa arbetsbänkar samt kyl och frys. Oavsett om det är mitt i matlagningen eller om ni slår er ner för en trevlig måltid är det enkelt att underhålla gästerna med det goda sällskapsytorna. Vidare finner du generös förvaring både i hall och sovrum. Badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter. Det här är en bostad som passar många med flera fördelar, och som gjort för familj och vänner. Om du känner att förvaringen inte räcker till trots 40 kvm för denna välplanerade två:a så kan jag överraska dig genom att säga att det finns ett förråd som tillhör bostaden.

I populärt läge i Rosendal får du det bästa av vad nybyggda bostäder har att erbjuda, blandat med utmärkt läge. Redan utanför runt hörnet finner du närlivs och restaurang samt gym, men endast en enklare promenad alternativt en kort cykeltur bort har du samtidigt stadskärnan och resecentrum med allt vad service och shopping som kan önskas. Universitet och nation når du också enkelt via både cykel samt kommunikationer som stadsbussar som stannar precis utanför.

Varmt välkomna!

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Läs mer hos mäklaren
Properties & Partners

Kontakta mäklaren

Alessandro Schillaci

Properties & Partners
Mäklare Alessandro  Schillaci, Properties & Partners
0739837209

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.