Torgny Segerstedts allé 9

Rosendal, Uppsala Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Stadsskogen Kåbo 57:1
Om föreningen
Avgift
2 214 kr/mån
Driftkostnad
6 240 kr/år
Pris/m²
47 237 kr/m²
Antal besök
1 296
Dagar på Hemnet
4

Högkvalitativ 2a med stor balkong i populära Rosendal! Söker du boende med bekvämligheter som hiss från markplan, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, stor balkong m.m så är detta bostaden för dig!

På Torgny Segerstedts Allé 9 bor ni på en attraktiv adress i en mycket populär och växande stadsdel söder om Uppsala city. Rosendal är ett naturnära bostadsområde och i omedelbar närhet till hemmet finns goda träningsmöjligheter så som gym, tennisbanor och paddeltennis. Där hittar ni även ICA-butik, cykelreparatör, samt flertalet restauranger. Här bor ni med stadsskogen runt hörnet som bjuder på härliga motionsspår. Därtill ligger BMC, Polacksbacken och Ultuna inom ett bekvämt cykelavstånd. I direkt anslutning till bostaden finns goda bussförbindelser samt fina cykelvägar till Resecentrum samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via den södra påfarten.

Lägenheten i sig erbjuder en hall med gott om förvaringsutrymme i skjutdörrsgarderob längs sidan, ett fräscht helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, ett rymligt vardagsrum som även innefattar en praktiskt och funktionell köksdel med bl.a. diskmaskin samt utgång till bostadens balkong.

Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i området är mycket attraktiva och kan säljas innan visning.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Sön 25 okt kl. 12:00–12:30
    Öppen visning! Anmäl dig gärna för att ta del av all information!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.