Näsbyvägen 14

Roslags Näsby, Täby kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Näsby Kulle
Om föreningen
Avgift
3 167 kr/mån
Driftkostnad
5 000 kr/år
Pris/m²
55 463 kr/m²

+ Insynsskyddad egen uteplats
+ Täbys mest centrala läge med kort gångavstånd till både Roslags Näsby station (Roslagsbana) och Roslags Näsby Trafikplats med ett av norrorts största trafikförbindelser med buss
+ Gångavstånd till Täby C
+ Nytt och fräscht - byggt 2013

Varmt välkommen till Näsbyvägen 14! Denna lägenhet ligger bra i huset vilket ger en trevlig utsikt men samtidigt kontakt med grönskan precis utanför. Då huset ligger i sutteräng har du egen uteplats som är belägen mot innergården kan du njuta av sommaren på alla sätt och vis tillsammans med flertalet vänner. Välkommen att flytta in och njuta!

Omtyckt bostad och en populär förening på ett perfekt centralt läge för dig som alltid är i farten. Här kan du smidigt ta norrorts alla busslinjer in till Tekniska Högskolan vilket är perfekt för dig som jobbar i city. Du kan också ta bussar till Danderyd, Sollentuna, Kista, Åkersberga, Vallentuna och Norrtälje, Roslagsbanan med två tåglinjer (Kårsta och Österskär) vilket innebär att du aldrig behöver vänta på kommunikationerna när du ska ta dig hem. Oavsett vilket färdmedel eller tid på dygnet går det smidigt.

För mer information om försäljningen vänligen kontakta ansvarig mäklare Susanne Hjort 0709 39 18 18 alt [email protected] för mer information.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby AB

Kontakta mäklaren

Susanne Hjort

MOHV Täby AB
Mäklare Susanne Hjort, MOHV Täby AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.