Trumpetaregatan 6A

Rosta, Örebro kommun Se på karta

1 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Solrosen
Om föreningen
Avgift
4 465 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
26 364 kr/m²

Visning Mån 6/2 Kl.17:00-17:30, välkommen att boka din tid i annonsen eller kontakta Heléne Lagerträd!
Välkommen till dessa optimalt planerade och stilrena 55 kvm med balkong i soligt sydvästläge. Här erbjuds ett generöst tilltaget och renoverat kök med bra arbetsytor och plats för matplats invid fönster. Ett härligt kök som bjuder in till umgänge och middagar. Via vardagsrummet nås en balkong med sol från förmiddag till solnedgång. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp, generös takhöjd, sober färgsättning och fräscha ytskikt. Genomgående och enhetlig enstavsparkett i kök, vardagsrum och sovrum. Under 2021 byttes samtliga golv och väggar har målats/tapetserats. I månadsavgiften ingår, utöver värme och vatten, även kabel-TV samt bredband.

Till lägenheten disponeras ett stort vindförråd samt ett matkällarförråd. Här bor du i en mycket välskött förening där det bl.a. finns tillgång till tvättstugor, cykelrum, övernattningsrum, festlokal, bastu samt hobbyrum. På den gemensamma gården finns utemöbler och grill.

Här är nära till såväl stadspuls som de fina promenadstråken längs Svartån. Även närhet till kommunikationer med både buss och tåg. Till Örebro Södra Station är det endast ca 600 meter och till Resecentrum med busstation och Örebro Centralstation är det strax över en kilometer. Snabba kommunikationer till Örebro Universitet, ca fyra kilometer bort och med direktbussar runt knuten. Det är även nära och smidigt att ta sig till, påfart till E18/E20.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Heléne Lagerträd

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Heléne Lagerträd, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-948 79 35