Regnstigen 18, vån 4 - ACCEPTERAT PRIS

Rudviken, Solna kommun Se på karta

3 150 000 kr

2 895 000 kr +9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
1985
Förening
BRF Solregnet
Om föreningen
Avgift
1 984 kr/mån
Pris/m²
73 256 kr/m²
Antal besök
2 067

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för privatvisning.

- Solid A+ förening
- Låg avgift
- Renoverad
- Inglasad balkong i insynsfritt läge
- 3-5 min promenad till Solna C med tunnelbana, bussar, tvärbana
- Inom bekvämt cykelavstånd till City på ca 10 min
- 10-15 min promenad till Mall of Scandinavia med Pendeltåg
- Förråd i källare
- Nya gula Tunnelbanelinjen kommer gå runt hörnet.

Nu saluförs denna renoverade 2 rok med inglasad balkong i insynsfritt läge, låg avgift, smart planlösning & nära till tunnelbana och natur. Hela lägenheten är i ett gott skick och erbjuder därtill rymliga lättmöblerade rum och en ljus och luftig atmosfär från flertalet ljus bringande fönster samt en inglasad balkong. Lägenheten har sedan 2019 nyinsatta isolerglas som både minskar framtida elkostnader dramatiskt och isolerar mycket bra från ljud utifrån. Lägenhetens yta om 43 kvm fördelas enligt följande: Lätt möblerat vardagsrum, fräscht fullutrustat kök med plats för matbord och utgång till den inglasade balkongen som förlänger den sociala delen. Vidare finner ni ett rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng, en välkomnande hall samt ett fräscht helkaklat badrum. Exemplarisk förvaring erbjuds i garderobsvägg med spegeldörrar i hallen. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och trevlig lägenhet med genomtänkt planlösning, som tar tillvara på varje kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett förråd.

BRF Solregnet är en mycket omtyckt och Solid A+klassad förening med en välunderhållen fastighet och en låg belåning om 1311kr/kvm. Föreningen bildades 2001 och omfattas av två fastigheter som tillsammans består av 157 lägenheter varav 11 är upplåtna med hyresrätt och är en så kallad dold tillgång för föreningen. Dessutom har föreningen 6 lokaler som tillsammans bidrar till föreningens starka ekonomi. Bostadsrättsföreningen klassas som äkta och äger marken. I föreningen finns gemensam tvättstuga, hobbyrum, cykel -och barnvagnsförråd samt en stor och härlig innergård som erbjuder grillplats, bord och stolar, en grönskande gräsmatta och lekplats. Det är boendeparkering i området. Många medlemmar hyr varmgarage i Solgatans parkeringshus som administreras av Aimo park https://www.aimopark.se/sv-se/cities/solna/solgatan-2-6,-garage/ och är beläget precis utanför fastigheten alt. i Signalistens parkeringshus https://www.signalisten.se/uthyrning/parkering/ som är belägen ca 300m bort.

OMRÅDE
Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. Grönskande träd och buskar ramar in området i något av en oas och här finns något för såväl stora som små. Gott om lekplatser, förskolor (tre stycken inom en radie av ca 500 meter) och skolor inom gångavstånd. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i di

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Daniel Aslan

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Daniel Aslan, Unik Fastighetsförmedling AB
070-999 21 79