Kommande

Hindergårdsgatan 10B

Rynningeåsen, Örebro kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Rävgången i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 186 kr/mån
Pris/m²
35 196 kr/m²
Kommande

Nu finns chansen att förvärva en välplanerad tvåa i toppskick i lugna Rynningeåsen!

Bostaden bjuder på bra sociala ytor med stor balkong som vetter mot bostadens innergård och grönytor. Sovrum i bra storlek som erbjuder gott om förvaring med två garderober. Från vardagsrummet har du en fin kontakt med köket och denna del blir till en naturlig samlingsplats i bostaden, härifrån når du även balkongen som har ett fint läge mot föreningens innergård. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc och dusch samt praktisk tvätt-och torktumlare.

Lägenheten är smart planerad, där ytorna har tagits tillvara på bästa sätt. På gården finns ett rejält växthus och en fin lekplats. För bilparkering finns det platser i anslutning till fastigheten. Lägenheten håller hög kvalitet på inrednings material med ett rejält kök och bra vitvaror.

Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med ett stenkast ifrån förskola, skola och lekplatser, ett par hundra meter bort finner du matbutik. Här finns också närhet till Hjälmaren, Oset och trevliga promenadstråk. För att inte glömma närheten till det populära Naturens hus för en trevlig helglunch. Vill ni ta er till citykärnan så är det enkelt med både cykel och kollektivtrafik.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.