Byggmästargatan 1A

Sala backe, Uppsala Se på karta

1 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53,3 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
BRF Apeln
Om föreningen
Avgift
3 474 kr/mån
Driftkostnad
6 036 kr/år
Pris/m²
34 709 kr/m²
Antal besök
1 759
Dagar på Hemnet
12

Nu saluförs en ytterst väldisponerad tvåa i grönskande Sala Backe!
Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening med de större renoveringarna utförda i ett lugnt område med bekvämt avstånd till centrala Uppsalas stadspuls.

Bostadens yta fördelar sig på ett stort och luftigt vardagsrum, ett fräscht kök med sociala ytor, ett rymligt och ljust sovrum samt ett stamrenoverat helkaklat badrum med golvvärme. Från vardagsrummet når ni lägenhetens balkong där ni kan njuta av solen och utsikten mot den gröna och lummiga innergården. Lägenhetens smarta planlösning inbjuder till ett trivsamt umgänge och tillsammans med de generösa fönsterpartierna upplevs lägenheten som ljus och rymlig.

Till bostaden hör även ett förråd för extra förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i omtyckta kvarter med närhet till Gränbystaden med bl.a. mataffärer, shopping, apotek, restauranger och systembolag. Vill man känna på stadslivet tar man bara stadsbussen på några minuter eller varför inte en promenad? I området finns Brantingstorg med Ica, pizzeria, apotek, bensinmack, grönområden och trevliga promenadstråk samt ett flertal populära restauranger och kaféer.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Efter mottagen anmälan återkopplar mäklaren med ungefärlig tid för visningen. Inför helgen får ni sedan en tidpunkt för visning som är specifikt reserverad för ert sällskap. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Anmäl ert intresse till: [email protected] alternativt 076-854 96 85.
***

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jesper Staring

Notar
Mäklare Jesper Staring, Notar
0768-54 96 85
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019