Årstagatan 41

Salabacke, Uppsala Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
BRF Byggmästaren
Om föreningen
Avgift
2 603 kr/mån
Driftkostnad
2 816 kr/år
Pris/m²
35 900 kr/m²
Antal besök
342
Dagar på Hemnet
2

Mycket välplanerad och mysig 2:a med samtliga fönster in mot föreningens stora och lummiga innergård. Bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset.

Välkomnande hall med bra förvaring, charmigt kök med bevarad originalinredning, mysigt sovrum, stamrenoverat badrum samt stort vardagsrum med plats för både soffa och för matplats, säng, hemmakontor eller liknande. Härlig balkong i soligt söderläge och med utsikt in mot den grönskande innergården

Välskött föreningen med fin gårdsmiljö med gemensamma uteplatser. I föreningen finns gemensam lokal, hobbyrum, cykelförråd, tvättstugor med tillhörande torkrum och mangelrum. Många av de stora renoveringarna är redan utförda och under 2020 installerade föreningen bergvärme och FTX-ventilation.

I den främre delen av mysiga Salabacke bor man med bekvämt avstånd både till centrala Uppsala, Hjalmar Brantingstorg, Willys och Gränby köpstad med bl.a. ICA Kvantum, Systembolag, en uppsjö av butiker, affärer, restauranger, biograf och vårdcentral. I närområdet finns även trevliga Källparken. Bilpendlaren når de stora trafiklederna snabbt och enkelt.

Föranmälan till visningen krävs med anledning av rådande omständigheter. Tack för visad hänsyn!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Uppsala

Visningstider

  • 1
    aug
    Sön 1 aug kl. 13:30–14:15
    OBS! Föranmälan krävs med anledning av rådande situation.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.