Johannesbäcksgatan 86C

Salabacke, Uppsala Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42,2 m²
Förening
BRF Gradskivan
Om föreningen
Avgift
2 286 kr/mån
Driftkostnad
5 040 kr/år
Pris/m²
39 100 kr/m²

Välkommen till en tvårummare med attraktivt läge på Johannesbäcksgatan 86C. Här erbjuds du en kvadratsmart och välplanerad bostad om 42.2 kvadratmeter med balkong med fin utsikt mot Vaksala kyrka och en planlösning som möjliggör delat boende. En lägenhet i bra skick som det bara är att flytta in i.

Planlösningen ger en trevlig hall, ett ljust vardagsrum och ett sovrum. Köket är praktiskt, yteffektivt och fräscht och lägenhetens badrum är smakfullt inrett.

Föreningen heter Gradskivan och är en välskött och rutinerad sådan med god ekonomi. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum, en trevlig och välskött innergård och pingisrum. I månadsavgiften om 2286 kronor ingår värme, vatten och tv.

Här i Salabacke är det lätt att trivas och läget på Johannesbäcksgatan är attraktivt. Gränbystaden ligger alldeles runt hörnet och Årsta centrum finns endast en kort promenad bort. I närområdet hittas även fina grönområden, bra kommunikationer och busshållplats. Kort och gott – ett läge som erbjuder mycket. Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan