Lästmakargatan 4B

Salabacke, Uppsala Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Byggår
1950
Förening
BRF Östertull
Om föreningen
Avgift
3 014 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
32 636 kr/m²
Antal besök
2 856
Dagar på Hemnet
21

Ljus och smart planerad lägenhet högst upp med utsikt mot slottet och domkyrkan! Välbelägen i en av områdets mest uppskattade bostadsrättsföreningar, Östertull. Bostaden erbjuder hall med gott om förvaring, stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge, trivsamt kök med bra matplats, stort sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stamrenoverat badrum med egen tvättmaskin. Kort kö till egen p-plats med el-plint för endast 150 kr/mån.

Bostadsrättsföreningen Östertull är en av Uppsalas största (327 lägenheter) och erbjuder de boende bl.a. tillgång till en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grill. Utöver det finns i föreningen även en bokningsbar gästlägenhet, ett motionsrum/gym från 2016, totalt 7 tvättstugor samt både cykel- och barnvagnsförråd. Gemensam eldebitering leder till minskad driftskostnad för varje medlem, förbrukningen betalas ihop med månadsavgiften.

Bostaden ligger bra till med smidig anslutning till både E4:an för den som bilpendlar men också med ett kort avstånd till Uppsala city och resecentrum. I närområdet hittar ni bra serviceutbud och restauranger, samt gångavstånd till Willys. Gränby centrum finner ni också en smidig promenad-/cykelsträcka bort.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

  • 31
    maj
    Sön 31 maj kl. 14:00–14:30
    Anmälan krävs! Kontakta mäklaren för privatvisning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.