Moravägen 3G

Saltsjö-Boo, Nacka kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43,6 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Moravägen 3
Om föreningen
Avgift
1 389 kr/mån
Driftkostnad
11 480 kr/år
Pris/m²
67 661 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - 2 950 000 kr - Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Studiolägenhet i etage med trädgård och altan

Drömmer du om egen trädgård, hög standard och huskänsla? Välkommen hem! Unikt läge att förvärva denna härlig lägenhet i etage med egen ingång och studiokänsla mitt i grönskande Saltsjö-Boo. Bostaden är byggd 2020 och har en hög genomgående standard - här finner ni ett rymligt, ljust helkaklat badrum med kombinerad tvätt- och torktumlare samt ett stilfullt kök i sobra färger. Ett inflyttningsklart och påkostat boende med egen trädgård och altan på framsidan där många härliga dagar och kvällar kan spenderas. Bostaden bjuder vidare på ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter på ovanvåningen tillsammans med ett härligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck som blir hjärtat i denna coola lägenhet.

Varje lägenhet har separat anläggning för uppvärmning via en egen frånluftsvärmepump; Nibe F730. Det är vattenburen värme på både entréplan och på övre plan. Varje bostadsrättshavare har en undermätare för VA. Föreningen läser en gång per kvartal av undermätarna och nycklar ut kostnaderna för förbrukningen och fasta avgifter till de boende.

Till varje lägenhet finns fiber-/internetanslutning finnas. Varje bostadsrättshavare ombesörjer själv abonnemang för TV och internet. Det är Telia Öppet fiber.

Varje bostadsrätt finns en parkeringsplats som ingår i årsavgiften. Laddstolpe finns i dagsläget ej men det är förberett att installera till självkostnadspris. Det finns även en gästplats per tre bostadsrätter.

Ett externt ca 5 kvm stort förråd tillhör varje bostad. Förrådet är isolerat och har el indraget.

En unik lägenhet i fantastiskt läge med närhet till både vatten och grönska. Missa inte denna chans, välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Julia Laitinen

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Julia Laitinen, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-330 62 55